توضیحات کامل :

پروپوزال بررسی نقش دینداری و ابعاد آن در پیش بینی تعهد زناشویی کارکنان سازمان بهزیستی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

تعهد به عنوان یک تصمیم برای ادامه زندگی زناشویی محسوب می­شود و عبارت است از ارتباط و وابستگی روانی به شریک زندگی (1).  آماتو معتقد است که تعهد زناشویی به این معنی است که زوجین تا چه حد برای روابط زناشویی خود ارزش قائلند و چقدر برای حفظ و تداوم ازدواجشان انگیزه دارند (2). تعهد به رابطه را می­توان به عنوان واسطه­ای برای بخشش (3) ، تفاهم در تعیین محل زندگی (4)  و آمادگی برای فدا کردن خود برای شریک زندگی (5) دانست. بنابراین، تعهد را عاملی اصلی برای حفظ رابطه زناشویی می­دانند (6).

جانسون (7) تعهد را به سه بخش مجزا تقسیم می­نماید: تعهد شخصی، تعهد اخلاقی و تعهد ساختاری. این سه قسمت تعهد مربوط به رضایت از رابطه می­باشند. تعهد شخصی به معنی علاقه و تمایل فرد برای تداوم رابطه زناشویی است که مبتنی بر جاذبه و رضایت زناشویی است. تعهد اخلاقی اشاره به تعهدی دارد که افراد احساس می­کنند که باید در رابطه باقی بمانند. تعهد ساختاری شامل در دسترس بودن روابط جایگزین اجتماعی است.

برخی از نویسندگان بر این باورند که ارزش های دینی پیش بینی برای تعهد در ازدواج می باشد (8). به نظر می­رسد دینداری به عنوان یک عامل مهم و کلیدی در افزایش تعهد است. دین ترکیبی از باورها و شیوه­های ترویج شده توسط نهادهای مذهبی است که رفتار ، نگرش ، ارزش­ها و باورهای فرد را شکل می­دهد (9). روف (10) دینداری را به صورت باورهای فردی و رفتار فرد در ارتباط با ارزش های فوق طبیعی و ارزش های راسخ تعریف می کند. دینداری فردی اشاره دارد به باورهای مذهبی، احساسات و رفتارهایی که دیگران آنها را نمی بینند. عوامل حاکی از دینداری فردی شامل افکار، احساسات ، تعهد نسبت به خدا، عبادت و مطالعات معنوی می­شود. دینداری همگانی به شرکت در آیین های مذهبی، عبادت گروهی و حضور در مکان های عبادت اشاره دارد (11). دین می­تواند بخشی بنیادی از روابط زناشویی بسیاری از زوج­ها باشد و ممکن است ثبات زناشویی در طول دوره زندگی را تحت تاثیر قرار دهد (9).  عبدالله پور و همکاران در مطالعه ای به بررسی رابطۀ بین دینداری با رضایت از زندگی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پرداختند. تحلیل رگرسیون چندمتغیره نشان داد كه ابعاد نگرش مذهبی به صورت معناداری توان پیش‌بینی تغییرات رضایت زندگی را دارند (17).

هدف پژوهش

هدف پژوهش حاضر بررسی نقش دینداری و ابعاد آن در پیش بینی تعهد زناشویی کارکنان سازمان بهزیستی خراسان شمالی است.

فرضیه پژوهش

دینداری و ابعاد آن در پیش بینی تعهد زناشویی کارکنان سازمان بهزیستی خراسان شمالی موثر هستند.