توضیحات کامل :

پاورپوینت معرفی خدمات مالی با استفاده از دو فناوری NFC و USSD در 44 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

تجارت همراه
بانکداری همراه
عرصه بانکداری همراه
پرداخت همراه
بازیگران اصلی پرداخت همراه
انواع روشهای پرداخت همراه
پرداخت همراه
عرصه پرداخت همراه
فناوری های مورد استفاده در سیستم های پرداخت سیار
فناوری USSD
آشنایی اولیه
زیرساخت های مورد نیاز در USSD
روش دریافت و ارسال اطلاعات از موبایل به مرکز
نحوه انتقال پیام های USSD به سرور
فناوری NFC
آشنایی اولیه
چگونگی کاربری های فناوري NFC
دلایل برتری فناوری NFC
پیاده سازی سیستم های پرداخت الکترونیک بر بستر فناوری NFC
قابلیت های مورد نیاز در گوشی/سیم کارت
روش های مختلف پیاده سازی جزء امن  NFC-SE1
وجه تمایز روش های مختلف پیاده سازی جزء امن  NFC-SE
ESE
قابلیت سیم کارت
مزایای استفاده از سیم کارت به عنوان جزء امن NFC-SE1
مدل کاری بهره گیری از فناوری NFC در
زمینه های کاربرد تکنولوژی NFC
نیازمندی های راه اندازی NFC در صنعت پرداخت الکترونیک 

 

بخشی از متن

مقدمه :

تجارت همراه به عنوان یکی از زیر مجموعه های از تجارت الکترونیک محسوب می شود.تجارت همراه به هر گونه مبادله مستقیم یا غیر مستقیم دارای ارزش پولی که از طریق شبکه همراه انجام می گیرد، اطلاق می شود.تجارت همراه را می توان به دو بخش بانکداری همراه و پرداخت همراه تقسیم نمود.بانک ها در زمینه بانکداری همراه و شرکت های تأمین کننده خدمات پرداخت در حوزه پرداخت همراه ذینفع می باشند.

•برخلاف SMS  که ازفضای خالی داده ای شبکه جهت ارسال اطلاعات استفاده می کند ، در USSD  از فضای ارسال صوت استفاده می شود بنابراین از لحاظ میزان امنیت در حد بسیار بالایی قرارداشته و امکان شنود آن به سختی امکان پذیر می باشد. روش کار بدین صورت می باشد ،زمانیکه یک پیام با فرمت USSD ارسال می شود، دستگاه موبایل با آن پیام همچون یک تماس صوتی برخورد کرده و تماس مربوطه را به گیرنده BTS  ارسال می نماید. BTS نیزپس از دریافت پیام آن را به سرور اصلی و در نهایت به MSC منتقل می کند.
•MSC بدون هیچگونه پردازشی بر روی USSD   آن را به سرور VLR  و سپس به HLR   ارسال می کند . حال نرم افزاری که به منظور پردازش پیام در USSD   در نظر گرفته شده است بر روی سرور HLR  و پس از پردازش پیام رسیده و تهیه پاسخ لازم ،نسبت به ارسال پاسخ به سرور VLR .  و سپس MSC  و در نهایت دستگاه موبایل یا MS   اقدام می کند.
•مسئله حایز اهمیت در خصوص استفاده از USSD همزمانی آن در انجام تراکنش ها و استفاده از فضای VOICE  در ارسال داده ها می باشد. چراکه در صورت ازدست رفتن آنتن دهی به هنگام برگزاری یک جلسه با شبکه ، کلیه اطلاعات رد و بدل شده از بین می رود که به منظور برطرف کردن این قضیه بایستی از ترکیب این روش با یک روش نرم افزاری استفاده کرد.
•در حال حاضر براساس استانداردها و پروتکل های ارائه شده توسط ” انیستتو استاندارد ارتباطی اروپا ” هیچکدام از سرویس دهندگان خدمات موبایل داده های رد و بدل شده در قالب USSD  بربستر شبکه را بر روی سرور URL , VLR ذخیره نمی کنند. البته این مسئله به عنوان یک ممنوعیت مطرح نشده است و صرفا” به منظور حفظ بازدهی شبکه ها توصیه شده است.